Rebas Groep

Contact Incasso   Debiteurenbeheer  

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer wordt in het algemeen door bedrijven onderschat. Openstaande facturen en het incasseren hiervan kosten u veel tijd en geld. U kent ze ondertussen allemaal; debiteuren die wel kunnen, maar niet willen betalen en/of debiteuren die wel willen, maar niet kunnen betalen. Hoe zorgt u ervoor dat u op tijd uw geld krijgt zonder dat het u te veel tijd en geld kost?

Debieturenbeheer

ReBas Groep biedt u de mogelijkheid om (tijdelijk of permanent) gebruik te maken van ervaren debiteurenbewakers. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen bij onderbezetting op uw debiteurenafdeling of voor het verwerken van (incidentele of structurele) achterstanden. Dit verbetert niet alleen de liquiditeitspositie van uw bedrijf, maar het bespaart u ook tijd waardoor u zich meer kunt richten op uw kernactiviteiten.

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvol debiteurenbeheer is een heldere en consequente procedure.

Wij zijn van mening dat een persoonlijke aanpak een effectief middel is om uw debiteuren sneller te laten betalen. Door het 1 op 1 contact kunnen eventuele problemen snel teruggekoppeld worden. Wij benaderen uw debiteuren op een respectvolle en correcte wijze zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen; uw debiteur vriendelijk maar dringend verzoeken om de openstaande facturen z.s.m. te betalen.

Debieturenbeheer

Het debiteurenbeheer bestaat o.a. uit:

- Het dagelijks bewaken van uw facturen;
- Het tijdig en correct aanmanen van achterstallige facturen, zowel schriftelijk als telefonisch;
- Het signaleren van incassodreiging bij uitblijvende betaling;
- Het verzorgen van periodieke rapportage; (openstaande posten, ouderdomsanalyse, toegezegde betalingen)
- Het consequent en tijdig bellen en aanmanen van debiteuren;
- Het verzorgen van een aansluitende incassoprocedure.

De voordelen:

- Kostenbesparing
- Tijdsbesparing
- Kwaliteitsverhoging

Onze debiteurenbeheer service wordt uitgevoerd onder uw naam. ReBas Groep biedt iedere onderneming de keus tussen een "totaal oplossing" of een "oplossing voor probleem gevallen".

Spreekt bovenstaande u aan en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het opvolgen van uw openstaande facturen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.