Rebas Groep

Contact Incasso   Debiteurenbeheer  

Incasso

ReBas Groep is een dynamisch bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in de incassering van uw openstaande vorderingen. Door met u samen te werken aan een goed en onderling afgestemd debiteurenbeheer, zal de liquiditeit van uw bedrijf aanzienlijk verbeteren. Wij incasseren vorderingen voor particulieren en bedrijven bij particulieren en bedrijven. Door deze brede orientatie kunnen wij zowel grote als ook kleine klanten goed van dienst zijn.

Incasso

Openstaande facturen; hoe lang gaat het goed, voordat u ontdekt dat de post openstaande debiteuren een belasting wordt voor uw bedrijfsvoering? Dan moet er actie ondernomen worden. U gaat aanmaningen sturen, zelf bellen of u laat iemand bellen, maar uiteindelijk blijven enkele facturen toch onbetaald. Als ondernemer bent u met uw eigen vak bezig en is uw bedrijfsvoering niet ingericht op lange aanmaningstrajecten en vele telefoontjes met uw niet-betalende klanten. Het is daarom ons vak om uw vorderingen op een correcte en snelle wijze voor u te incasseren.

Wij werken daarbij vanuit de visie dat uw debiteur uw klant moet blijven of in de toekomst waarschijnlijk weer uw klant zal zijn. Wij benaderen uw debiteur op een vriendelijke, uitnodigende wijze en luisteren naar wat uw debiteur te vertellen heeft. Wij bieden mogelijkheden om direct met uw debiteur in contact te treden, zoals een bezoek aan het betreffende bedrijf, om zodoende in gesprek te komen met uw debiteur en voor alle betrokken partijen tot een acceptabel resultaat te behalen. Wij gaan ervan uit dat financiele problemen opgelost kunnen worden als beide partijen bereid zijn hieraan te werken.

Incasso

Incasseren zonder tussenkomst van een juridische procedure bij een Rechtbank staat bij ons voorop. Pas als alle opties zijn benut en na overleg met u als opdrachtgever wordt het incassotraject omgezet in een juridisch traject. Wij voorzien u dan van een duidelijk advies met betrekking tot de haalbaarheid van uw vordering en beiden volledige ondersteuning tijdens en na deze procedure om de gehele kwestie tot een goed einde te brengen.

U heeft hier geen extra werk of zorg aan. Wij houden de regie op het dossier en blijven uw aanspreekpunt.

Spreekt bovenstaande u aan en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het opvolgen van uw openstaande facturen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.